Contact

Emmelie Blok | Huidtherapie

Emmelie Duine - Blok

Bachelor of Health


Eykmanstraat 9

2912 BD Nieuwerkerk aan den IJssel

t: 0180-788419

E: info@empuur.nlKVK: 53242157

Rekening nummer: NL91ABNA0485903059

BTW nummer: 1542.97.033.B.01

KP nummer: 29911837688

AGB code praktijk: 90-(0)53205           

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag  Gesloten
Woensdag Gesloten
Donderdag 12.00-21.00
Vrijdag 10.00-15.00
Zaterdag Gesloten

De praktijk is gesloten op maandag, dinsdag en woensdag i.v.m. werkzaamheden op de Haagse Hogeschool. U kunt voor de overige dagen een afspraak maken via info@empuur.nlBehandelingen vinden (i.v.m. privacy van de patiënt/cliënt) uitsluitend plaats op afspraak.

Bij Empuur Huidtherapie bent u van harte welkom voor zowel paramedische, cosmedische als cosmetische behandelingen. Onze huidtherapeutische praktijk is gevestigd in Nieuwerkerk aan den IJssel. Empuur is gespecialiseerd in het behandelen van acné, ontharen (overbeharing/ongewenste haargroei/’laser- IPL ontharing’), microdermabrasie, couperose, pigment, huidverstrakking en huidverzorgingsadviezen. Behandelingen vinden uitsluitend plaats op afspraak, dit i.v.m. de privacy van onze cliënten.Huidtherapeuten zijn de deskundigen op het gebied van paramedische, cosmedische en cosmetische huidzorg. In tegenstelling tot schoonheidsspecialisten, huidspecialisten e.d. zijn huidtherapeuten paramedici en behandelen zij patiënten/cliënten met een hulpvraag op het gebied van een zieke, beschadigde en/of gezonde huid. Uw huid ondergaat bij Empuur Huidtherapie daadwerkelijk een professionele en verantwoorde behandeling, die uiteindelijk tot een structurele verbetering leidt.

Acné

Acné is de medische term voor jeugdpuistjes, puisten, pukkels of mee-eters, het is een van de meest voorkomende huidaandoeningen bij de mens. Het behandelen van acné is een van de specialiteiten van Empuur.

Lees meer

Microdermabrasie

Microdermabrasie verwijdert de bovenste fijne huidlaag, waardoor er een zachte, frisse en gelijkmatige huid te voorschijn komt. Er ontstaat een natuurlijk proces waarin collageen aanmaak door de cellen wordt gestimuleerd. Uw huid blijft intact en de behandeling is (vrijwel) pijnloos.

Lees meer

Couperose & Pigment

Indien de aanwezigheid van couperose en/of pigment in uw gezicht en/of op uw lichaam u stoort, dan kan Empuur u behandelen met de Elos-methode. Door de huid kort bloot te stellen aan de intensieve flits worden de vaatjes en/of pigmentvlekjes aangepakt.

Lees meer

Ontharen

Nooit meer scheren, harsen of elektrisch epileren! U kunt terecht voor permanente verwijdering/’laserontharing’ van overbeharing en/of ongewenste haargroei op alle lichaamsdelen. Empuur maakt gebruik van de Syneron, eLight Elos-methode.

Lees meer

Huidverstrakking

Het natuurlijke verouderingsproces kan haar tol gaan eisen. De huid veroudert als gevolg van een natuurlijk, biologisch proces maar onder andere ook door stress en zonlicht. Naarmate men ouder wordt, neemt de celdeling af. De natuurlijke vochtregulatie stagneert en  de elasticiteit vermindert .

Lees meer

Huidverzorgingsadviezen

Elke huid vergt een specifieke verzorging. Een mooie, gladde, gezonde huid wordt in de regel als fris en een synoniem voor schoonheid ervaren. Door een juiste manier van verzorging en het gebruik van een goede huidverzorging zullen de in- en externe factoren de huid minder beschadigen en beïnvloeden. 

Lees meer

Klanten vonden ons via:
definitief ontharen Rotterdam, huidtherapie Rotterdam, wat te doen tegen puistjes, puistjes verwijderen, huid verstrakken, pigment behandeling, microdermabrasie Rotterdam, laserontharing Rotterdam, huidspecialist Rotterdam, acne behandeling Rotterdam, gezichtsbehandeling Rotterdam, huidtherapeut Rotterdam, laser ontharen Rotterdam, ontharen Rotterdam, schoonheidsbehandeling Rotterdam, permanent ontharen Rotterdam, laserbehandeling Rotterdam.

Webstijl - Internet marketing bureau