Contact

Emmelie Blok | Huidtherapie

Emmelie Duine - Blok

Bachelor of Health


Eykmanstraat 9

2912 BD Nieuwerkerk aan den IJssel

t: 0180-788419

E: info@empuur.nlKVK: 53242157

Rekening nummer: NL91ABNA0485903059

BTW nummer: 1542.97.033.B.01

KP nummer: 29911837688

AGB code praktijk: 90-(0)53205           

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag  Gesloten
Woensdag Gesloten
Donderdag 12.00-21.00
Vrijdag 10.00-15.00
Zaterdag Gesloten

De praktijk is gesloten op maandag, dinsdag en woensdag i.v.m. werkzaamheden op de Haagse Hogeschool. U kunt voor de overige dagen een afspraak maken via info@empuur.nlBehandelingen vinden (i.v.m. privacy van de patiënt/cliënt) uitsluitend plaats op afspraak.

Laserontharing Rotterdam

Voor een professionele laserontharing in Rotterdam bent u bij Empuur aan het juiste adres. Ongewenste haargroei is erg vervelend, vooral op plekken waar de haartjes goed zichtbaar zijn. De laserontharing in Rotterdam door Empuur is de oplossing van uw probleem. Nooit meer scheren, harsen of elektrisch epileren, maar definitief ontharen. De laserontharing in Rotterdam werkt snel, effectief en met slechts een paar behandelingen bent u permanent verwijderd van ongewenste haargroei op alle lichaamsdelen. Bent u nieuwsgierig geworden naar onze effectieve laserontharing in Rotterdam? Neem vrijblijvend contact met ons op. Empuur is de huidspecialist van Rotterdam en adviseert u graag over de mogelijkheden.


Definitief ontharen mannen en vrouwen

Empuur is zowel gespecialiseerd in het ontharen van mannen als het ontharen van vrouwen op alle lichaamsdelen. Met de laserontharing in Rotterdam kunnen wij de benen ontharen van vrouwen, maar ook kunt u bij ons terecht voor het definitief ontharen van oksels, bikinilijn, schaamstreek, rug en buik. Empuur maakt gebruik van een veilige en zeer effectieve laserontharing in Rotterdam, namelijk de Elos-methode. Elos ontharen is geschikt voor het definitief ontharen van alle huidtypen. Definitieve laserontharing in Rotterdam bij Empuur gebeurt niet zomaar door schoonheidsspecialisten, maar door erkende, geschoolde huidtherapeuten die alles van verschillende huidsoorten af weten. Empuur heeft jarenlange ervaring met definitieve laserontharing in Rotterdam. Wilt u graag ongewenste haargroei tegengaan? Neem vandaag nog contact op met Empuur. Wij zijn úw huidspecialist voor optimaal resultaat.


Laserontharing in Rotterdam? Empuur is úw huidspecialist

Haar groeit in verschillende fases en er zijn daarom meerdere behandelingen nodig om overbeharing definitief te verwijderen. E Het aantal behandelingen verschilt per gebied en per persoon. Gemiddeld zijn er vijf tot tien laserontharing behandelingen nodig voor het ontharen van mannen en vrouwen. Ongewenste haargroei op uw behandelde gebied zal voorlopig niet meer terugkomen. Het is daarom beter om in plaats van over permanent ontharen of ‘laserontharing’ over permanente haarreductie/haarverwijdering te spreken. Afhankelijk van uw verzekering kunnen ontharingsbehandelingen voor een vergoeding in aanmerking komen. Bent u benieuwd naar onze effectieve behandeling definitief ontharen? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn een professionele huidkliniek in Rotterdam en adviseren u graag over een passend behandelplan op maat.
                                                              Klanten vonden ons via:
definitief ontharen Rotterdamhuidtherapie Rotterdamwat te doen tegen puistjespuistjes verwijderenhuid verstrakken,pigment behandelingmicrodermabrasie Rotterdam, huidspecialist Rotterdamacne behandeling Rotterdamgezichtsbehandeling Rotterdamhuidtherapeut Rotterdamlaser ontharen Rotterdamontharen Rotterdam.