Contact

Emmelie Blok | Huidtherapie

Emmelie Duine - Blok

Bachelor of Health


Eykmanstraat 9

2912 BD Nieuwerkerk aan den IJssel

t: 0180-788419

E: info@empuur.nlKVK: 53242157

Rekening nummer: NL91ABNA0485903059

BTW nummer: 1542.97.033.B.01

KP nummer: 29911837688

AGB code praktijk: 90-(0)53205           

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag  Gesloten
Woensdag Gesloten
Donderdag 12.00-21.00
Vrijdag 10.00-15.00
Zaterdag Gesloten

De praktijk is gesloten op maandag, dinsdag en woensdag i.v.m. werkzaamheden op de Haagse Hogeschool. U kunt voor de overige dagen een afspraak maken via info@empuur.nlBehandelingen vinden (i.v.m. privacy van de patiënt/cliënt) uitsluitend plaats op afspraak.

Huidspecialist Rotterdam

Bent u op zoek naar een professionele huidspecialist in Rotterdam? Dan bent u bij Empuur aan het juiste adres. Bij Empuur wordt gewerkt met paramedische, cosmedische als cosmetische behandelingen. De huidspecialist in Rotterdam is gevestigd in het centrum van Rotterdam. Empuur is gespecialiseerd in het behandelen van acne, definitieve ontharing, couperose, huidverstrakking en nog veel meer specialistische behandelingen. Tijdens een kennismaking bespreekt uw huidspecialist in Rotterdam uw wensen en de mogelijkheden voor de meest geschikte behandeling. Empuur werkt op deze manier samen met u toe naar een optimale huidverbetering, waarbij uw zichtbare resultaat telt. Bent u geïnteresseerd in een uitgebreide huidanalyse van Empuur? Neem contact op met uw huidspecialist in Rotterdam!


Verantwoorde behandelingen Empuur

Bij Empuur kunt u terecht voor diverse huidtherapeutische behandelingen. Voor vele huidproblemen bieden wij de beste en meest effectieve behandelingen. Er zijn diverse redenen om uw huid te willen laten behandelen. De een wil graag pigmentvlekken laten verwijderen, huidveroudering aanpakken, terwijl de ander komt met een specifieke huidaandoening, zoals acne. Uw huid ondergaat bij Empuur een professionele en verantwoorde behandeling die uiteindelijk leidt tot structurele verbetering. Empuur is úw huidspecialist in Rotterdam en wij nemen graag de tijd om samen met u te kijken wat de beste behandelopties zijn. Bent u nieuwsgierig geworden naar een effectieve gezichtsbehandeling in Rotterdam? Neem vrijblijvend contact op met de huidspecialist in Rotterdam en laat uw huid professioneel behandelen door een erkende huidtherapeut.

Advies van uw huidspecialist in Rotterdam

Empuur is úw huidspecialist in Rotterdam in het geven van adviezen over de dagelijkse verzorging van uw beschadigde of zieke huid. Het doel van de behandelingsadviezen van uw huidtherapeut is om de huid in goede conditie te behouden en/of te krijgen. Wij geven u inzicht om de huid optimaal te verzorgen voor een zichtbaar resultaat. Bent u nieuwsgierig naar onze specialistische behandelingen en verzorgingsproducten? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden bij Empuur.

huidspecialist Rotterdam

Klanten vonden ons via:
definitief ontharen Rotterdamhuidtherapie Rotterdamwat te doen tegen puistjespuistjes verwijderenhuid verstrakken,pigment behandelingmicrodermabrasie Rotterdamlaserontharing Rotterdam, acne behandeling Rotterdamgezichtsbehandeling Rotterdamhuidtherapeut Rotterdamlaser ontharen Rotterdamontharen Rotterdam.