Contact

Emmelie Blok | Huidtherapie

Emmelie Duine - Blok

Bachelor of Health


Eykmanstraat 9

2912 BD Nieuwerkerk aan den IJssel

t: 0180-788419

E: info@empuur.nlKVK: 53242157

Rekening nummer: NL91ABNA0485903059

BTW nummer: 1542.97.033.B.01

KP nummer: 29911837688

AGB code praktijk: 90-(0)53205           

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag  Gesloten
Woensdag Gesloten
Donderdag 12.00-21.00
Vrijdag 10.00-15.00
Zaterdag Gesloten

De praktijk is gesloten op maandag, dinsdag en woensdag i.v.m. werkzaamheden op de Haagse Hogeschool. U kunt voor de overige dagen een afspraak maken via info@empuur.nlBehandelingen vinden (i.v.m. privacy van de patiënt/cliënt) uitsluitend plaats op afspraak.

Gezichtsbehandeling Rotterdam

Bij Empuur kunt u even heerlijk onthaasten, ontspannen en verjongen met een huid verbeterende gezichtsbehandeling in Rotterdam. Een gezichtsbehandeling in Rotterdam bij Empuur is bedoeld om uw huid te verbeteren en indien nodig te onderhouden. Met de kennis en ervaring van onze huidspecialist kunt u ervoor zorgen dat uw huid er gezonder, stralender en vitaler uit zal zien. Empuur biedt een breed scala aan gezichtsbehandelingen in Rotterdam aan. In onze (cos)medische behandelingen gaan wij elk huidprobleem doelgericht te lijf. Heeft u een huidprobleem en wilt u dit graag laten behandelen door een specialist? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u graag over de behandelopties.

Effectieve gezichtsbehandeling in Rotterdam

Voor een gezichtsbehandeling in Rotterdam kunt u bij ons terecht op het gebied van, acne, huidverstrakking, couperose, microdermabrasie en pigment problemen. Empuur stelt voor ieder huidprobleem en alle huidtypes een gericht behandelplan op tijdens een kennismakingsgesprek. Een keuze voor de huidtherapeut is een bewuste keuze voor een professionele, verantwoorde en adequate behandeling met zichtbaar resultaat. Naast de medische behandelingen is Empuur gespecialiseerd in het geven van preventieve adviezen over de verzorging van uw zieke en/of beschadigde huid. Wij geven u inzicht in de mogelijkheden die er zijn om uw huid optimaal te verzorgen. Bent u nieuwsgierig geworden naar een effectieve gezichtsbehandeling in Rotterdam en onze huidverzorgingsadviezen? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u graag over een passend behandelplan op maat.


Informatie gezichtsbehandeling Rotterdam

Bij Empuur Huidtherapie bent u aan het juiste adres voor een paramedische, cosmedische als cosmetische gezichtsbehandeling in Rotterdam. Onze huidtherapeutische praktijk is gevestigd aan de Meent in het centrum van Rotterdam. Wij zijn gespecialiseerd in het behandelen van acne, definitieve ontharing, couperose, huidverstrakking, microdermabrasie en huidverzorgingsadviezen. Wilt u een effectieve gezichtsbehandeling in Rotterdam? Neem contact op met Empuur en wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

gezichtsbehandeling Rotterdam   gezichtsbehandeling Rotterdam

Klanten vonden ons via:
definitief ontharen Rotterdamhuidtherapie Rotterdamwat te doen tegen puistjespuistjes verwijderenhuid verstrakken,pigment behandelingmicrodermabrasie Rotterdamlaserontharing Rotterdamhuidspecialist Rotterdamacne behandeling Rotterdam, huidtherapeut Rotterdamlaser ontharen Rotterdamontharen Rotterdam.