Contact

Emmelie Blok | Huidtherapie

Emmelie Duine - Blok

Bachelor of Health


Eykmanstraat 9

2912 BD Nieuwerkerk aan den IJssel

t: 0180-788419

E: info@empuur.nlKVK: 53242157

Rekening nummer: NL91ABNA0485903059

BTW nummer: 1542.97.033.B.01

KP nummer: 29911837688

AGB code praktijk: 90-(0)53205           

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag  Gesloten
Woensdag Gesloten
Donderdag 12.00-21.00
Vrijdag 10.00-15.00
Zaterdag Gesloten

De praktijk is gesloten op maandag, dinsdag en woensdag i.v.m. werkzaamheden op de Haagse Hogeschool. U kunt voor de overige dagen een afspraak maken via info@empuur.nlBehandelingen vinden (i.v.m. privacy van de patiënt/cliënt) uitsluitend plaats op afspraak.

Laser ontharen Rotterdam?

Voor een behandeling laser ontharen in Rotterdam bent u bij Empuur Huidtherapie aan het juiste adres. Met een paar behandelingen kunt u definitief afrekenen met ongewenste haargroei op alle lichaamsdelen. Voor zowel mannen als vrouwen kunnen wij met behulp van de ELOS methode veilig de huid permanent ontharen. Bovendien zijn onze laserbehandelingen geschikt voor personen met een lichte huid als met een donkere huid. Er zijn minimaal zes behandelingen nodig om het gewenste resultaat te bereiken. Daarnaast is een behandeling laser ontharen in Rotterdam soms gevoelig, maar niet pijnlijk. Bent u geïnteresseerd in een laserbehandeling in Rotterdam bij een ervaren huidspecialist? Wij informeren u graag tijdens een consult over een behandelplan op maat.

Behandeling definitief ontharen

Empuur Huidtherapie maakt gebruik van de ELOS methode wat staat voor Elektrisch Optische Synergie. Tijdens dit proces wordt het licht omgezet in warmte waardoor het haarzakje wordt vernietigd en het haar definitief kan worden verwijderd. Tijdens een consult bepaalt uw huidtherapeut aan de hand van verschillende persoonlijke kenmerken, zoals haarkleur en huidtype welke techniek het meest geschikt is. Met een behandeling laser ontharen in Rotterdam kan Empuur naast donkere haren ook blonde en grijze haren definitief verwijderen. Het aantal behandelingen van definitief ontharen kan per gebied en per persoon verschillen. Wilt u nooit meer scheren harsen of elektrisch epileren? Neem contact op met uw huidtherapeut in Rotterdam en reken af met uw ongewenste haargroei. 

Permanent laser ontharen in Rotterdam

Door middel van een laserbehandeling in Rotterdam kan ongewenste haargroei veilig en snel worden behandeld. Een behandeling laser ontharen in Rotterdam wordt geheel afgestemd op huidtype en probleem. Zowel mannen als vrouwen kunnen bij Empuur terecht voor een effectieve laserbehandeling. Heeft u last van ongewenste haargroei en heeft u vaak irritatie door scheren, harsen of epileren? Neem contact op met Empuur Huidtherapie voor een effectieve en deskundige laserbehandeling in Rotterdam

laser ontharen Rotterdam  

Klanten vonden ons via:
definitief ontharen Rotterdamhuidtherapie Rotterdamwat te doen tegen puistjespuistjes verwijderenhuid verstrakken,pigment behandelingmicrodermabrasie Rotterdamlaserontharing Rotterdamhuidspecialist Rotterdamacne behandeling Rotterdamgezichtsbehandeling Rotterdamhuidtherapeut Rotterdamontharen Rotterdam.