Contact

Emmelie Blok | Huidtherapie

Emmelie Duine - Blok

Bachelor of Health


Eykmanstraat 9

2912 BD Nieuwerkerk aan den IJssel

t: 0180-788419

E: info@empuur.nlKVK: 53242157

Rekening nummer: NL91ABNA0485903059

BTW nummer: 1542.97.033.B.01

KP nummer: 29911837688

AGB code praktijk: 90-(0)53205           

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag  Gesloten
Woensdag Gesloten
Donderdag 12.00-21.00
Vrijdag 10.00-15.00
Zaterdag Gesloten

De praktijk is gesloten op maandag, dinsdag en woensdag i.v.m. werkzaamheden op de Haagse Hogeschool. U kunt voor de overige dagen een afspraak maken via info@empuur.nlBehandelingen vinden (i.v.m. privacy van de patiënt/cliënt) uitsluitend plaats op afspraak.

Laserbehandeling Rotterdam

Bent u op zoek naar een laserbehandeling in Rotterdam? Dan bent u bij Empuur Huidtherapie aan het juiste adres. U kunt bij ons terecht voor verschillende soorten laserbehandelingen. Wij gebruiken lasers bijvoorbeeld voor ontharing, acné, couperose, microdermabrasie en pigmentvlekken. Welk huidprobleem u ook heeft, wij vinden altijd een passende behandeling. De laserbehandeling vindt altijd plaats in Rotterdam in onze kliniek op de Meent. Wilt u met ons bespreken welke problemen u heeft met uw huid en wat we hier aan kunnen doen? Neem dan contact met ons op! Wij bespreken graag de mogelijkheden.

Veilige en verantwoorde laserbehandeling bij Empuur

Bij Empuur Huidtherapie in Rotterdam voeren we de laserbehandelingen altijd op een veilige en kwalitatieve manier uit. Het ministerie van VWS wil de veiligheid en kwaliteit van laserbehandelingen waarborgen en adviseert om laserbehandelingen alleen door gekwalificeerde huidtherapeuten en artsen te laten uitvoeren. Hier zijn wij het uiteraard mee een. U wordt gegarandeerd behandeld door een gekwalificeerde huidtherapeut. Empuur is aangesloten bij de NVH en voldoet aan de opleidings- en kwaliteitseisen. Een laserbehandeling in Rotterdam kunt u met vertrouwen aan ons overlaten.

Informatie laserbehandeling Rotterdam

Er bestaan verschillende huidsoorten en net zo veel verschillende huidproblemen. Wij geven u graag meer informatie over de mogelijkheden van een laserbehandeling in onze kliniek in Rotterdam. We nodigen u uit voor een gratis intakegesprek, zodat wij een diagnose van uw huid kunnen stellen. Op basis hiervan stellen wij u een geschikte laserbehandeling voor en helpen wij u van uw huidproblemen af. Voor sommige behandelingen heeft u recht op een vergoeding van uw zorgverzekeraar. Neem hiervoor rechtstreeks met hen contact op. Zij kunnen u precies vertellen of en op welke vergoeding u recht heeft. Bent u overtuigd en wilt u een afspraak met ons maken? Neem dan direct contact op!

Klanten vonden ons via:
huidtherapie Rotterdam, wat te doen tegen puistjes, puistjes verwijderen, huid verstrakken, pigment behandeling, microdermabrasie Rotterdam, laserontharing Rotterdam, huidspecialist Rotterdam, acne behandeling Rotterdam, gezichtsbehandeling Rotterdam, huidtherapeut Rotterdam, laser ontharen Rotterdam, ontharen Rotterdam, permanent ontharen Rotterdam, schoonheidsbehandeling Rotterdam.