Contact

Emmelie Blok | Huidtherapie

Emmelie Duine - Blok

Bachelor of Health


Eykmanstraat 9

2912 BD Nieuwerkerk aan den IJssel

t: 0180-788419

E: info@empuur.nlKVK: 53242157

Rekening nummer: NL91ABNA0485903059

BTW nummer: 1542.97.033.B.01

KP nummer: 29911837688

AGB code praktijk: 90-(0)53205           

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag  Gesloten
Woensdag Gesloten
Donderdag 12.00-21.00
Vrijdag 10.00-15.00
Zaterdag Gesloten

De praktijk is gesloten op maandag, dinsdag en woensdag i.v.m. werkzaamheden op de Haagse Hogeschool. U kunt voor de overige dagen een afspraak maken via info@empuur.nlBehandelingen vinden (i.v.m. privacy van de patiënt/cliënt) uitsluitend plaats op afspraak.

Schoonheidsbehandeling Rotterdam

Voor een schoonheidsbehandeling in Rotterdam kunt u terecht bij Empuur Huidtherapie. Wij bieden verschillende cosmetische, paramedische en cosmedische behandelingen voor de huid. Wij zijn geen schoonheidsspecialisten, maar gekwalificeerde huidtherapeuten. Dit betekent dat wij opgeleid zijn tot deskundige paramedici en dat uw huid bij ons een verantwoorde schoonheidsbehandeling ondergaat. Het doel is om uw zieke of beschadigde huid te blijvend te herstellen. Wilt u weten hoe wij uw huidproblemen kunnen verhelpen? Neem dan contact met ons op!

Soorten schoonheidsbehandeling in Rotterdam

Onze praktijk is gevestigd aan de Meent in het centrum van Rotterdam. Hier bent u welkom voor verschillende schoonheidsbehandelingen. Wij zijn dé specialist in het behandelen van acné, couperose, permanente ontharing en laserbehandelingen in Rotterdam en omgeving. Wij kunnen ook pigmentvlekken verwijderen en rimpels behandelen. Voor de laserbehandelingen maken wij gebruik van de ‘veilige en zeer effectieve’ Elos-methode. Ook kunt u bij ons terecht voor microdermabrasie. Na deze schoonheidsbehandeling heeft u direct een zachte, gladde en vernieuwde huid. Rimpels zijn zichtbaar verminderd en de huid ziet er jonger uit. Bekijk het prijsoverzicht voor alle mogelijke behandelingen.

Pigmentvlekken verwijderen

Empuur is úw specialist voor een schoonheidsbehandeling in Rotterdam. Heeft u pigmentvlekken die u wilt verwijderen? Dat is één voorbeeld van een schoonheidsbehandeling die wij in onze praktijk uitvoeren. Wij geven altijd deskundige huidverzorgingsadviezen om uw beschadigde of zieke huid te herstellen. Het herstel staat op de eerste plaats, vervolgens richten we ons op het behoud van een mooie gezond huid. Heeft u interesse in een behandeling door een gekwalificeerde huidtherapeut? Neem dan contact met ons op! Wij bespreken met u graag de mogelijkheden voor een schoonheidsbehandeling in Rotterdam.

 


Klanten vonden ons via:

huidtherapie Rotterdam, wat te doen tegen puistjes, puistjes verwijderen, huid verstrakken, pigment behandeling, microdermabrasie Rotterdam, laserontharing Rotterdam, huidspecialist Rotterdam, acne behandeling Rotterdam, gezichtsbehandeling Rotterdam, huidtherapeut Rotterdam, laser ontharen Rotterdam, ontharen Rotterdam, laserbehandeling Rotterdam, Permanent ontharen Rotterdam.