Contact

Emmelie Blok | Huidtherapie

Emmelie Duine - Blok

Bachelor of Health


Eykmanstraat 9

2912 BD Nieuwerkerk aan den IJssel

t: 0180-788419

E: info@empuur.nl



KVK: 53242157

Rekening nummer: NL91ABNA0485903059

BTW nummer: 1542.97.033.B.01

KP nummer: 29911837688

AGB code praktijk: 90-(0)53205           

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag  Gesloten
Woensdag Gesloten
Donderdag 12.00-21.00
Vrijdag 10.00-15.00
Zaterdag Gesloten

De praktijk is gesloten op maandag, dinsdag en woensdag i.v.m. werkzaamheden op de Haagse Hogeschool. U kunt voor de overige dagen een afspraak maken via info@empuur.nl



Behandelingen vinden (i.v.m. privacy van de patiënt/cliënt) uitsluitend plaats op afspraak.

Behandelingen

Acné

Acne is de medische term voor jeugdpuistjes, puisten, pukkels of mee-eters, het is een van de meest voorkomende huidaandoeningen bij de mens. Acne komt het meest voor in het gezicht, op de borst en de rug. De huidaandoening ziet er niet bij iedereen hetzelfde uit en de mate van acne kan van persoon tot persoon verschillen. De exacte oorzaken van acne zijn helaas nog niet bekend. Wel is bekend, dat acne een ontstekingsziekte van de talgklieren van de huid is en dat bij het ontstaan van de ontsteking verschillende factoren een rol spelen. Het behandelen van acne is een specialiteit van Empuur.



Acné



Microdermabrasie

Microdermabrasie verwijdert de bovenste fijne huidlaag, waardoor er een zachte, frisse en gelijkmatige huid te voorschijn komt. Door het afslijpen van de bovenste huidlaag ontstaat een natuurlijk proces waarin collageen aanmaak door de cellen wordt gestimuleerd. Uw huid blijft intact en de behandeling is (vrijwel) pijnloos. 



Microdermabrasie



Couperose & Pigment

Veel vrouwen - maar ook mannen - hebben last van rode plekken, vlekjes, stipjes en draadjes in het gezicht, de hals of op de borst. Dit heet couperose en wordt veroorzaakt door een storing in het samentrekken en verwijden van de haarvaatjes.


Een van de aspecten van huidveroudering bij mannen en vrouwen is de verkleuring van de huid. Dit wordt ook wel pigment genoemd. Onder invloed van de zon of hormonen kunnen pigmentvlekken ontstaan, vaak in het gezicht, decolleté of de hals. Pigmentvlekken kunnen ook donkerder worden door de zon. We spreken dan over een door de zon beschadigde huid. Daarnaast kunnen op de handen en elders op het lichaam ‘ouderdomsvlekken’ ontstaan.



Couperose & Pigment



Ontharen

Nooit meer scheren, harsen of elektrisch epileren! Bij Empuur kunt u terecht voor de permanente verwijdering/’laserontharing’ van overbeharing en/of ongewenste haargroei op alle lichaamsdelen. Zo kan o.a. de beharing van het gezicht en de oksels, bikinilijn, schaamstreek, rug, schouders, benen, borst, hals, buik behandeld worden. Empuur maakt gebruik van de Syneron, eLight gebaseerd op de ‘veilige en zeer effectieve’ Elos-methode.



Ontharen



Huidverstrakking

Het natuurlijke verouderingsproces kan na verloop van tijd haar tol eisen. De huid veroudert als gevolg van een natuurlijk, biologisch proces maar onder andere ook door luchtverontreiniging, stress, zonlicht, levensstijl en/of medicijngebruik. Naarmate men ouder wordt, neemt de celdeling af. Als gevolg hiervan stagneert de natuurlijke vochtregulatie en vermindert de elasticiteit.



Huidverstrakking



Huidverzorgingsadviezen

Elke huid vergt een specifieke verzorging. Een mooie, gladde, gezonde huid wordt in de regel als fris en een synoniem voor schoonheid ervaren. De huidtherapeut is de specialist in het geven van (preventieve) adviezen over de correcte, dagelijkse verzorging van de zieke, beschadigde en/of gezonde huid. Empuur werkt uitsluitend met de producten van Louis Widmer. Het assortiment omvat zeer complete lijnen aan verzorgingsproducten, die afgestemd zijn op de behoeften van elk huidtype.



Huidverzorgingsadviezen