Contact

Emmelie Blok | Huidtherapie

Emmelie Duine - Blok

Bachelor of Health


Eykmanstraat 9

2912 BD Nieuwerkerk aan den IJssel

t: 0180-788419

E: info@empuur.nlKVK: 53242157

Rekening nummer: NL91ABNA0485903059

BTW nummer: 1542.97.033.B.01

KP nummer: 29911837688

AGB code praktijk: 90-(0)53205           

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag  Gesloten
Woensdag Gesloten
Donderdag 12.00-21.00
Vrijdag 10.00-15.00
Zaterdag Gesloten

De praktijk is gesloten op maandag, dinsdag en woensdag i.v.m. werkzaamheden op de Haagse Hogeschool. U kunt voor de overige dagen een afspraak maken via info@empuur.nlBehandelingen vinden (i.v.m. privacy van de patiënt/cliënt) uitsluitend plaats op afspraak.

Huidtherapie Rotterdam

Heeft u last van huidproblemen/huidaandoeningen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres voor huidtherapie in Rotterdam. Onze huidtherapie in Rotterdam biedt zowel paramedische, cosmedische als cosmetische behandelingen. Wij zijn gespecialiseerd in het behandelen van acné, ontharen (overbeharing/ongewenste haargroei/’laser- IPL ontharing’), microdermabrasie, couperose, pigment, huidverstrakking en huidverzorgingadviezen. Met onze huidtherapie in Rotterdam helpen wij u van uw huidproblemen af.

Empuur huidtherapie Rotterdam

Empuur huidtherapie in Rotterdam biedt huidtherapeuten die deskundig zijn op het gebied van paramedische, cosmedische en cosmetische huidzorg. In tegenstelling tot schoonheidsspecialisten, huidspecialisten e.d. zijn onze huidtherapeuten paramedici en behandelen zij patiënten/cliënten met een hulpvraag op het gebied van een zieke, beschadigde en/of gezonde huid. Uw huid ondergaat bij Empuur Huidtherapie in Rotterdam daadwerkelijk een professionele en verantwoorde behandeling, die uiteindelijk tot een structurele verbetering leidt. 

Informatie huidtherapie Rotterdam

Empuur Huidtherapie in Rotterdam beschikt voor haar behandelingen over hoogwaardige, toonaangevende apparatuur, zoals onder andere de Syneron, eLight (Elos-methode) en ‘Diamond Peel Microdermabrasion’ (microdermabrasie). Wij staan voor u klaar met onze huidtherapie in Rotterdam, om u van uw huidproblemen af te helpen. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie of maak direct een afspraak!

Huidtherapie Rotterdam        huidtherapie Rotterdam

Klanten vonden ons via:
definitief ontharen Rotterdam, wat te doen tegen puistjespuistjes verwijderenhuid verstrakken,pigment behandelingmicrodermabrasie Rotterdamlaserontharing Rotterdamhuidspecialist Rotterdamacne behandeling Rotterdamgezichtsbehandeling Rotterdamhuidtherapeut Rotterdamlaser ontharen Rotterdamontharen Rotterdam.


Hoger in Google