Contact

Emmelie Blok | Huidtherapie

Emmelie Duine - Blok

Bachelor of Health


Eykmanstraat 9

2912 BD Nieuwerkerk aan den IJssel

t: 0180-788419

E: info@empuur.nlKVK: 53242157

Rekening nummer: NL91ABNA0485903059

BTW nummer: 1542.97.033.B.01

KP nummer: 29911837688

AGB code praktijk: 90-(0)53205           

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag  Gesloten
Woensdag Gesloten
Donderdag 12.00-21.00
Vrijdag 10.00-15.00
Zaterdag Gesloten

De praktijk is gesloten op maandag, dinsdag en woensdag i.v.m. werkzaamheden op de Haagse Hogeschool. U kunt voor de overige dagen een afspraak maken via info@empuur.nlBehandelingen vinden (i.v.m. privacy van de patiënt/cliënt) uitsluitend plaats op afspraak.

Wat te doen tegen puistjes?

Heeft u last van puistjes, mee-eters, comedonen en zit u met de vraag: wat te doen tegen puistjes? Dan bieden wij u de oplossing. Bij Empuur richten wij ons op het verbeteren van de huid met als resultaat een verzorgde en gezonde huid. Puistjes ofwel acne is geen gevaarlijke aandoening, maar puistjes hebben vaak een enorm effect op degenen die erdoor getroffen zijn. In de talgklieren bevinden zich bacteriën, die de talg omzetten in vetzuren. Door de opgehoopte talg en de irriterende vrije vetzuren zet de verstopte follikel steeds verder uit en scheurt uiteindelijk open. De irriterende stoffen komen in de aangrenzende huid terecht en veroorzaken een ontsteking. Hierdoor ontstaan pukkels en puistjes. Empuur is gespecialiseerd in het verwijderen van puistjes en weet precies hoe ze uw puistjes moeten behandelen.

Puistjes behandelen

Empuur is in staat om uw puistjes te behandelen en uiteindelijk uw puistjes en de huid weer rustig en egaal te maken. De puistjes behandelen bestaat bij ons uit meerdere behandelingen om een zo optimaal mogelijk resultaat te kunnen realiseren. Het aantal behandelingen om puistjes te behandelen is per persoon verschillend. Tijdens een consult met onze huidtherapeuten kan een goede indicatie gegeven worden over het aantal behandelingen om uw puistjes te verwijderen. Het accent bij het behandelen van puistjes ligt vooral op het schoonmaken van de huid. En niet onbelangrijk: tevens krijgt u een goed advies hoe en met welke producten u de huid het beste kan verzorgen.


Puistjes verwijderen

Empuur is gespecialiseerd in puistjes verwijderen. Wij staan voor u klaar voor het behandelen van puistjes tot en met het behandelen van ernstige acne. Bij het eerste consult/het intakegesprek wordt gekeken, welke behandeling het beste is om uw puistjes te verwijderen. Afhankelijk van uw situatie en/of verzekering/verzekeraar kan het behandelen van puistjes in aanmerking komen voor vergoeding. Kortom om antwoord te geven op uw vraag: wat te doen tegen puistjes? Maak een afspraak bij Empuur!

Wilt u meer weten over wat te doen tegen puistjes? Neem dan vrijblijvend contact op.


Klik hier voor de prijslijst                                                                                                 klik hier voor de behandelingen

SEO specialist