Contact

Emmelie Blok | Huidtherapie

Emmelie Duine - Blok

Bachelor of Health


Eykmanstraat 9

2912 BD Nieuwerkerk aan den IJssel

t: 0180-788419

E: info@empuur.nlKVK: 53242157

Rekening nummer: NL91ABNA0485903059

BTW nummer: 1542.97.033.B.01

KP nummer: 29911837688

AGB code praktijk: 90-(0)53205           

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag  Gesloten
Woensdag Gesloten
Donderdag 12.00-21.00
Vrijdag 10.00-15.00
Zaterdag Gesloten

De praktijk is gesloten op maandag, dinsdag en woensdag i.v.m. werkzaamheden op de Haagse Hogeschool. U kunt voor de overige dagen een afspraak maken via info@empuur.nlBehandelingen vinden (i.v.m. privacy van de patiënt/cliënt) uitsluitend plaats op afspraak.

Puistjes verwijderen

Empuur is gespecialiseerd in puistjes verwijderen. Wij staan voor u klaar voor het behandelen van puistjes tot het verwijderen van ernstige acné. Puistjes verwijderen bestaat bij ons uit meerdere behandelingen om een zo optimaal mogelijk resultaat te realiseren. Het aantal behandelingen om  puistjes te verwijderen heeft te maken met de ernst van uw acné. Tijdens een consult gesprek met één van de specialisten van Empuur wordt er een goede indicatie gegeven over het aantal behandelingen om uw puistjes te verwijderen. Het accent van puistjes verwijderen ligt op het schoonmaken van de huid en tevens krijgt u goed advies met welke producten u het beste uw huid kan verzorgen.

Specialisme puistjes verwijderen door Empuur

Acné is de medische term van puistjes, pukkels of mee-eters en de meest voorkomende huidaandoening bij de mens. De huidaandoening ziet er bij iedereen anders uit en de mate van acné kan van persoon tot persoon verschillen. Acné is een ontstekingsziekte van de talgklieren van de huid. Empuur is gespecialiseerd in puistjes verwijderen bovendien spelen wij een grote rol in het verstrekken van adviezen ten aanzien van zelfzorg van puistjes verwijderen. Het doel van een peeling puistjes verwijderen is om oude lagen huidcellen te verwijderen van de hoofdhuid, zodat deze plaatsmaken voor gezonde nieuwe huidcellen. Overal op het lichaam kan deze behandeling plaatsnemen. Door een peeling krijgt de huid een glanzende en egale structuur. Een positief resultaat van een acné behandeling leidt er doorgaans toe dat de patiënt zich zekerder voelt.

Informatie puistjes verwijderen

Wilt u meer informatie ontvangen over puistjes verwijderen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. De professionals van Empuur staan u graag te woord. Onze behandelingen vinden uitsluitend plaats op afspraak en kunnen op verzoek buiten voormelde tijden plaatsvinden.